Skip to main content

98C – the invisible company

98C – the invisible company

98C, the invisible company, is een WHITE-LABEL BEDRIJF. Een white-label bedrijf is een bedrijf dat producten/ content maakt die andere bedrijven kunnen verkopen als hun eigen product.

Alhoewel 98C ook eigen klanten heeft is dit niet ons hoofddoel. Het liefst werken wij samen met jou ACHTER DE SCHERMEN. Wij zijn dan ook een bundeling van creatieve en gepassioneerde filmmakers met ieder zijn of haar eigen talent. Samen vertellen wij jouw verhaal op een frisse eigentijdse manier! Dat is ook nodig, want vandaag de dag accepteren consumenten alleen nog maar ‘reclame’ die inspireert, vermaakt of hen daadwerkelijk verder helpt. We helpen brands met de juiste content te creëren voor hun specifieke doelgroepen. Dit doen wij dus onder onze eigen naam, maar vooral onder de vlag van diverse Agencies en productiehuizen. Wij helpen jou met een gehele productie, maar zijn ook in te huren voor diensten zoals Camera, edit en concepting etc.

Het resultaat kan een (online) commercial, branded content, een shortfilm, een cinemagraph, animatievideo of een promotionele video zijn.

WHERE
CONTENT
MEETS
YOU

Waarom 98c?

VAN CONCEPT TOT EINDPRODUCT

Bij 98C realiseren wij de gehele productie voor jou. Met ons uitgebreide netwerk van gedreven Agencies, concept writers, producers, D.O.P.'s, Gaffers, Editors e.v.a. professionals streven wij ernaar om voor jou de onbeperkte mogelijkheden van film, animatie en visuele effecten te maximaliseren. Onderstaand enkele diensten die 'In-house' hebben.

CONCEPT, REGIE & PRODUCTIE

Wij werken samen met een ervaren producers en regisseurs om op een professionele manier jouw content te realiseren. Van TVC's tot social video. You name it, we make it.

EDIT, COLOR GRADING & AUDIO

Wij bieden offline en online editing aan. Wij werken met Adobe Premiere, Davinci Resolve en onze Sound engineer werkt met de laatste audio software om jouw content te mixen.

CAMERA, LIGHTS, ACTION

Wij werken met een uitgebreid pakket aan camera en licht. Daarnaast hebben onze eigen studio. 98C heeft alles in huis voor de productie van films, (social) video’s, tv-programma’s en fotosessies.

2D ANIMATIE

Wij bieden animaties voor zowel commercials, social video als voor bedrijfsfilms. Dit kan onder andere middels logo animaties, infographics, voorlichting- of instructie video’s.

MOTION DESIGN & VFX

Naast Editing bieden wij ook motion design en vfx aan. Wij werken in Adobe After Effects om zo jouw vfx te realiseren.